Hoe u uw Apple Watch kunt vinden met behulp van uw iPhone (2024)

Home Hoe u uw Apple Watch kunt vinden met behulp van uw iPhone

Hoe u uw Apple Watch kunt vinden met behulp van uw iPhone (1)

Het is bijna zes jaar geleden dat Apple de mogelijkheid introduceerde om je iPhone te vinden met behulp van je Apple Watch. Maar verrassend genoeg is het je niet gelukt om “de andere kant op” te gaan en je Apple Watch te vinden via je iPhone. Dat verandert allemaal met de release van iOS 17 en watchOS 10, aangezien dit een van de nieuwe functies is die naar zowel de iPhone als Apple Watch komt.

Gerelateerde lectuur

  • Apple Watch-tips en -trucs voor 2023
  • Welke Apple Watch's zijn compatibel met watchOS 10
  • Apple Watch-scherm vervangen: alles wat u moet weten
  • Kunt u apps op Mac niet ontgrendelen met uw Apple Watch? Hoe te repareren
  • Wat is er gebeurd met de Facebook Messenger-app op Apple Watch?

Het zou geen grote verrassing moeten zijn, maar in plaats van alleen te vertrouwen op de Zoek mijn-app, kun je je Apple Watch vinden met behulp van je iPhone, met dank aan Control Center. Dit is dezelfde methode om uw iPhone te vinden, maar u moet eerst de schakelaar Ping My Watch inschakelen zodat deze in het Control Center verschijnt. Zo kunt u de juiste schakelaar toevoegen aan het Control Center op uw iPhone:

  1. Open deInstellingenapp op je iPhone.
  2. Scroll naar beneden en tik opControle Centrum.
  3. Scroll naar beneden tot je bij deMeer controlessectie.
  4. Druk op+ Toevoegenknop ernaastPing mijn horloge.
  5. Scroll terug naar deInclusief bedieningselementensectie.
  6. Zoek dePing mijn horlogekeuze.
  7. Gebruik dedrie verticale lijnenaan de linkerkant om het Ping My Watch-besturingselement te slepen en neer te zetten waar u het wilt laten verschijnen.
  8. Sluit deInstellingenapp.
  9. Veeg vanuit de rechterbovenhoek naar beneden om het Controlecentrum weer te geven.
  10. Druk opPing mijn horlogeknop.

Wat is er nieuw in iOS 17 en watchOS 10

Met de release van iOS 17 en watchOS brengt Apple een flink aantal nieuwe functies naar de massa. Dit omvat alles, van het leggen van de basis voor de aankomende Vision Pro-headset van Apple tot het volledig vernieuwen van de manier waarop u met uw Apple Watch communiceert. Hier zijn slechts enkele hoogtepunten van wat u kunt verwachten:

  • Contactposters:In plaats van alleen een standaardfoto of Memoji te gebruiken, kunnen contactposters worden aangepast met foto's naar keuze, terwijl ze ook maatwerk bieden voor hoe uw contactgegevens verschijnen wanneer u iemand belt. Deze zullen echter niet alleen beschikbaar zijn voor het bellen via de Telefoon-app, aangezien Apple ook stelt dat deze beschikbaar zullen zijn voor 'belapps van derden'.
  • Live voicemail:Terwijl iemand een voicemail voor u achterlaat, kunt u in wezen een live transcriptie zien van wat er wordt gezegd. Onderaan het scherm ziet u een knop 'Bericht' en 'Accepteren', waarmee u de oproep kunt beantwoorden voordat deze klaar is met het achterlaten van een voicemail.
  • Stand-by:Met behulp van slimme stapels widgets kunt u een blik werpen en zien hoe laat het is, hoe uw agenda er voor morgen uitziet, en meer. Er zijn zelfs lay-outs op volledig scherm die alleen de tijd weergeven of waarmee u enkele van uw favoriete foto's kunt laten zien. Het beste is dat dit beschikbaar is voor alle iPhone-modellen die iOS 17 kunnen draaien.
  • Logboek:Met Journal kun je "speciale momenten bekijken en opnieuw beleven", compleet met de mogelijkheid om foto's, muziek en meer aan je inzending toe te voegen. iOS 17 maakt gebruik van machine learning op het apparaat om gepersonaliseerde suggesties te geven, maar je kunt je gegevens ook gewoon opschrijven als je dat wilt.
  • App-ervaring:Apps bieden nu overzichtelijkere informatie, samen met nieuwe manieren om met uw Apple Watch te communiceren. U kunt bijvoorbeeld toegang krijgen tot het Control Center door op de zijknop te drukken. En als u zich afvraagt wat er met uw recent gebruikte app-lade is gebeurd, dubbelklikt u gewoon op de Digital Crown. Bovendien is de app-lade enigszins aangepast om een aangenamere ervaring te bieden.
  • Widgets:Het bepalende kenmerk van watchOS 10 is de toevoeging van widgets en de Smart Stack. Het enige dat u hoeft te doen is de Digital Crown draaien om de widgets in de Smart Stack weer te geven. Net zoals bij het gebruik van Smart Stacks op uw iPhone of iPad, ziet u de belangrijkste widgets op basis van wat u doet en de tijd. En er is zelfs een Smart Stack-widget beschikbaar om snel toegang te krijgen tot veelgebruikte apps zoals Fitness, Berichten en andere.

Zoals elk jaar mag je verwachten dat zowel iOS 17 als watchOS 10 ergens in september of oktober voor het publiek worden uitgebracht. Het is waarschijnlijk dat de release samenvalt met de volgende iPhone- en Apple Watch-modellen. Maar als je niet nog een paar maanden wilt wachten, kun je de bètaversie van iOS 17 en watchOS 10 nu al downloaden en installeren op je iPhone en Apple Watch.

Hoe u uw Apple Watch kunt vinden met behulp van uw iPhone (5)

Andrew Myrick is een freelanceschrijver gevestigd aan de oostkust van de VS. Hij houdt van alles wat met technologie te maken heeft, inclusief tablets, smartphones en alles daartussenin. Misschien is zijn favoriete tijdverdrijf het hebben van een eindeloze voorraad verschillende toetsenborden en gaming-handhelds die uiteindelijk meer stof verzamelen dan de consoles die worden geëmuleerd.

Interacties met lezers

Related Posts

Wat is Chronod op mijn Mac?

2024-03-27

Oplossing: het originele item voor "Desktop" kan niet worden gevonden [macOS]

2024-03-08

Oplossing: Posterafdrukoptie werkt niet op Mac

2024-03-27

Oplossing: Apple Mail sluit onmiddellijk na opening

2024-03-11

Safari: bewerking kan niet worden voltooid. Geen ruimte meer op het apparaat

2024-03-08

11 beste draagbare opladers en powerbanks voor iPad Pro in 2024

2023-09-14

Wat is het verschil tussen Windows 10 Pro en Pro N?

2023-12-04

Disney Plus-foutcode 41 oplossen

2024-04-27

Hoe iMessage-leesbevestigingen op iPhone, iPad en Mac uit te schakelen

2024-04-14

Een Nest Thermostat installeren

2024-03-05

Wat is het verschil tussen iphone xs, iphone xs max en iphone xr

2023-11-08

Windows blijft hangen bij “Er zijn updates onderweg”? 8 oplossingen om te proberen

2024-05-02

Hoe KDE Plasma Desktop op Linux Mint te installeren

2023-07-02

Wat is gebruiker OOBE Broker en hoe u dit kunt uitschakelen op Windows 10/11

2023-06-14

Animatie-effecten in- en uitschakelen Windows 11

2023-09-17

Hoe u uw Apple Watch kunt vinden met behulp van uw iPhone (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 5539

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.